11.12.2023

Uutiset

Joulun ja uudenvuoden aukioloajat sekä poikkeukset alueen jätehuollossa

LSJH:n lajitteluasemat ja toimistot ovat suljettuna jouluna 23.–26.12sekä uutenavuotena 31.12.–1.1.2024.

LSJH:n tekstiilien kierrätysmyymälä Lemppari (Pläkkikaupunginkatu 27, Turku) on joulukuussa suljettuna 14. ja 15.12. henkilökunnan koulutuspäivien vuoksi. Lisäksi Lempparissa on pidempi joululomatauko, eli myymälä on suljettuna 23.12.–1.1.2024.

Joulun ja uudenvuoden pyhät voivat siirtää jäteastioiden normaalia tyhjennyspäivää. Sekajäteastioiden tyhjennyspäivä voi siirtyä yhdellä tai kahdella arkipäivällä aikaisemmaksi tai myöhemmäksi Kemiönsaaressa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Raisiossa, Ruskon Vahdolla sekä Paraisten saariston Nauvossa, Korppoossa ja Houtskarissa. Jos asut LSJH:n toimialueen muissa kunnissa Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Marttilassa, Naantalissa, Paimiossa, Paraisilla (kanta-Parainen), Pöytyällä, Ruskolla (kanta-Rusko), Salossa, Sauvossa, Turussa tai Uudessakaupungissa, tarkistathan mahdolliset muutokset jäteastiasi tyhjennyspäivään omalta jätteenkuljettajaltasi.

Pakkausjätteiden osalta vastaavat muutokset ovat mahdollisia kaikissa LSJH:n toimialueen kunnissa.

Joulu on jätehuollossa kiireistä aikaa. Mahdollisia ylimääräisiä jäteastiatyhjennyksiä ja lietetyhjennyksiä jouluviikon jälkeisille viikoille voi tiedustella LSJH:n asiakaspalvelusta. Asiakaspalveluun saa yhteyden www.lsjh.fi-sivustolta löytyvän chatin kautta sekä sähköpostitse asiakaspalvelu@lsjh.fi. Asiakaspalvelun tavoittaa arkisin klo 9–15 myös puhelimitse 0200 47470 (pvm/mpm). Ylimääräisiä jäteastiatyhjennyksiä ei ole enää mahdollista saada viikoille 52 ja 1.