28.11.2023

Uutiset

LSJH:n seinäkalenteri 2024 jaetaan joka kotiin joulukuussa 

LSJH:n seinäkalenteri fi kansi

Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) seinäkalenteri 2024 kolahtaa joulukuun alkupuolella kaikkiin postilaatikoihin LSJH:n toimialueella Aurassa, Kaarinassa, Kemiönsaarella, Liedossa, Marttilassa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paimiossa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa, Ruskolla, Salossa, Sauvossa, Turussa ja Uudessakaupungissa. 

Seinäkalenteriin on kerätty joka kuukauden kohdalle tärkeät jätehuollon keräysaikataulut ja tiedossa olevat tapahtumat. Kalenteri on lajittelu- ja kierrätysohjeilla höystetty jätehuollon tuhti tietopaketti, joka on tehty helpottamaan asukkaiden arkea tulevana vuonna. Löydät vuoden 2024 kalenterista lisäksi muun muassa vinkkejä ruokahävikin vähentämiseen. Kalenteri on kuvitettu alueen asukkaiden ottamilla häkellyttävän hienoilla luontokuvilla, joita tällä kertaa yhdistää teema ”elämää luonnossa”. 

Kalenteri on olennainen osa LSJH:n lakisääteistä jäteneuvontaa. Suomenkielinen kalenteri jaetaan Postin toimesta julkisena tiedotteena kaikkiin alueen jakelupisteisiin. Osa kalentereista jaetaan Postin osoitteellisena jakeluna, minkä vuoksi kalenterin jakelupäivä voi vaihdella saman alueen sisällä. Esimerkiksi ruotsinkieliset taloudet saavat ruotsinkielisen kalenterin osoitteellisena jakeluna päiväpostin yhteydessä. 

Jos sinulla on vakituinen tai vapaa-ajan asunto LSJH:n alueella, mutta et saa seinäkalenteria postitse viimeistään joulun ja uudenvuoden välipäivinä, voit tilata yhden kalenterin LSJH:n Tilaamosta. Merkitsethän tilauksen lisätietoja-kenttään, ettet ole saanut kalenteria postitse. Kalenteritta jääneet taloudet voivat tehdä Postille asiasta myös jakeluhuomautuksen. Huomautuksessa kannattaa mainita, että kyseessä on LSJH:n seinäkalenteri, julkinen tiedote joka talouteen.