8.5.2024

Uutiset

LSJH:n uusin asukaslehti Huomiselle on ilmestynyt   

Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) vuoden 2024 asukaslehti Huomiselle on ilmestynyt. Posti jakaa lehden kuluvalla viikolla. 

Lehdestä löytyy tietoa lajittelusta ja kierrätyksestä sekä alueen jätehuoltopalveluista. Lehden sivuilta saa myös vinkkejä lajitteluun sekä kestävämpään elämäntapaan.   

Vuoden 2024 Huomiselle-lehdessä kerrotaan muun muassa siitä, mitä jätteelle tapahtuu sen jälkeen, kun asukas on lajitellut ne oikeisiin jäteastioihin. 

Lehti tutustuttaa myös jätteenkuljettaja Oskari Karjalaisen arkeen sekä LSJH:n tekstiilien kierrätysmyymälä Lemppariin myymälänhoitaja Elina Kokon johdolla. 

Huomiselle-lehti pääsi lisäksi tutustumaan muotoilijapari Saana Sipilän ja Olli Sallisen kotiin Toukolaaksoon. Pariskunta paljastaa lehdessä parhaat kierrätyslöytönsä ja kertoo, miksi lähes koko heidän kotinsa on sisustettu kierrätetyllä.  

Lisäksi tutustutaan uuteen korjaa.se-palveluun, jonka avulla voi helposti etsiä korjaajan tuotteelle kuin tuotteelle ja pelastaa sen näin päätymästä jätteeksi. 

Lehden keskiaukeamalta voi irrottaa tuoreimman lajitteluohjeen vaikkapa siivouskaapin oveen kiinnitettäväksi.  

Lehden levikki yli 290 000 kappaletta 

Huomiselle-lehti jaetaan julkisena tiedotteena jokaiseen LSJH:n toimialueen jakelupisteeseen – myös mainoskieltotalouksiin. Lehti jaetaan suomenkielisenä Auran, Kaarinan, Liedon, Marttilan, Maskun, Mynämäen, Naantalin, Nousiaisten, Paimion, Pöytyän, Raision, Ruskon, Salon, Sauvon, Turun ja Uudenkaupungin talouksiin.  

Kaksikielisen julkisen tiedotteen saavat taloudet Kemiönsaaressa ja Paraisilla. Ruotsinkielisille talouksille postitetaan ruotsinkielinen lehti osoitteellisena jakeluna. Lehti postitetaan myös alueen vapaa-ajan asukkaille. Lehden levikki on yli 290 000 kappaletta. 

Jos Posti ei tuo lehteä 13.5. mennessä, voi jakelusta antaa palautetta Postin sivuilla.

LSJH:n toimialueen asukkaat voivat tilata yhden kappaleen Huomiselle-lehteä maksutta LSJH:n verkkokauppa Tilaamosta, jossa lehden voi lukea myös sähköisesti: lsjh.fi/tuote/huomiselle-2024/

Mukavia lukuhetkiä – jätetään pienempi kuorma huomiselle!