Vierailukeskus Hehku ja ekovoimalaitos

OmaLSJH -asiointipalvelussamme on palvelukatko la 3.6. klo 19:00 - su 4.6. klo 01:00 välillä, palvelintöiden vuoksi.

Hehkussa pääset tutustumaan kiertotalouteen ja siihen, miten LSJH, Lounavoima ja Salon Kaukolämpö kytkeytyvät toisiinsa.

Salossa LSJH:n neuvontatilana ja toimialueen asukkaiden oppimisympäristönä toimii vierailukeskus Hehku. Hehkussa järjestetään räätälöityä jätehuoltoaiheista koulutusta ja ympäristöneuvontaa erilaisille ryhmille.

Hehkussa on mahdollisuus tutkia kestäviä kulutustottumuksia, kierrätystä ja jätteiden hyödyntämistä sekä tutustua Lounavoiman ekovoimalaitokseen ja energiantuotantoon. Huomioithan, että vierailukeskus on avoinna ainoastaan erikseen sovittuina ajankohtina. Yksityiskierroksia järjestetään vähintään 10 henkilön ryhmille.

Ryhmävierailu varataan asiakaspalvelustamme. Asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostilla osoitteesta  asiakaspalvelu@lsjh.fi sekä sivustoltamme löytyvän chatin kautta. Kierrokset ovat vain aikuisille.

Hehkussa ja ekovoimalaitoksessa järjestetään myös yleiskierroksia, joihin tulee ilmoittautua etukäteen. Katso tapahtumakalenterista, koska seuraava kierros on: