Vierailukeskus Kahmari

Kahmarissa kiertotalous herää eloon. Keskus toimii oppimisympäristönä, näyttelytilana sekä yhteistyöverkostojen rakentajana. 

Turussa LSJH:n neuvontatilana ja toimialueen asukkaiden oppimisympäristönä toimii vierailukeskus Kahmari. Kahmarissa järjestetään jätehuoltoaiheista koulutusta ja ympäristöneuvontaa erilaisille ryhmille.  

Kahmarissa saa tietoa kestävistä kulutustottumuksista, kierrätyksestä sekä siitä, mitä jätteille tapahtuu sen jälkeen, kun ne on lajiteltu oikeaan jäteastiaan. Kahmarissa vierailun yhteydessä voi tutustua myös Topinojan jätekeskukseen. 

Kerää kasaan vähintään 10 hengen ryhmä ja ota yhteyttä ympäristöneuvojiimme neuvonta@lsjh.fi, niin sovimme yhdessä vierailulle sopivan ajankohdan. Huomioithan, että vierailukeskus on avoinna ainoastaan erikseen sovittuina ajankohtina.

Kiertotalouden näyteikkuna

Vierailukeskus Kahmari toimii myös Topinpuiston kiertotalousverkoston näyteikkunana. Kahmarin näyttelyssä esitellään Topinpuiston alueen yrityksiä ja verkostoa. 

Topinpuiston kiertotalouskeskus on Turun Kehätien varrella sijaitseva yritysalue. Alueen yhteistyö rakentuu materiaali-, vesi- ja energiavirtojen hyödyntämisen sekä palveluiden kehittämisen ympärille. 

Fyysisen alueen lisäksi Topinpuisto on lukuisten yritysten ja tutkimuslaitosten verkosto, joka linkittyy osaksi valtakunnallista ja kansainvälistä yhteistyötä. Topinpuiston verkostoon kuuluu kiertotalouden osaajia, yrityksiä, startup-yrityksiä, yrityskiihdyttämöjä, korkeakouluja ja julkisia toimijoita. 

Topinpuiston esittelyjä voi tiedustella Kaisalta:

Kaisa Jussila 
projektisuunnittelija 

p. 020 728 2059 tai kaisa.jussila@lsjh.fi.