11.5.2023

Artikkelit

Osallistu valokuvakilpailuun!

Lehtokurppa seisoo vihreässä metsämaisemassa selkä katsojaan päin. Kuva on otettu maan tasosta, etualalla on epätarkkoja ruohonkorsia.

Lähetämme loppuvuodesta 2024 alueemme kaikkiin kotitalouksiin vuoden 2025 seinäkalenterin. Kalenterissa julkaistaan muun muassa kiertävien keräysten aikataulut sekä lajitteluohjeet. Järjestämme valokuvakilpailun, jonka voittajakuvilla seinäkalenteri kuvitetaan. Voittajakuvia valitaan 12 kpl (yksi jokaiselle kuukaudelle) sekä ekstrana 13. kuva kalenterin kanteen!

Kalenterikuvakilpailun teemana on tällä kertaa luonto kylissä ja kaupungeissa. Kilpailuun voivat osallistua kaikki LSJH:n alueen vakituiset ja vapaa-ajan asukkaat. Kuvauspaikan pitää sijaita LSJH:n alueella Aurassa, Kaarinassa, Kemiönsaaressa, Liedossa, Marttilassa, Maskussa, Mynämäessä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paimiossa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa, Ruskolla, Salossa, Sauvossa, Turussa tai Uudessakaupungissa. Toivomme valokuvakilpailuun otoksia kaikilta vuodenajoilta.

Lähetä kilpailukuvasi osoitteeseen valokuvakilpailu@lsjh.fi. Kirjoita viestin otsikoksi ”Kuvakilpailu 2024” ja kerro viestissä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä missä ja milloin kuva on otettu. Keksi kuvalle nimi, ja kerro kuvasta muutamalla sanalla: mitä kuvassa on, miten kuva syntyi, tai vaikkapa tunnelmia kuvaushetkeltä. Lähetäthän kisaan max. 3 kuvaa/osallistuja. Sähköpostiviestin maksimikoko on 20 Mt. Kuvien perille tuleminen ja tekninen toimivuus ovat lähettäjän vastuulla.

Kilpailuun osallistutaan korkean resoluution jpg-kuvilla (kuvan lyhyempi sivu vähintään 2 500 pikseliä, tarkkuus 300 dpi), jotta kuvien painolaatu on riittävä. Kalenterissa kuvat ovat A4-kokoisia vaakakuvia.

Kuvakilpailu päättyy 31.8.2024 ja voittajat selviävät syyskuun 2024 loppuun mennessä. Kalenterissa julkaistut kuvat palkitaan! Lisäksi arvomme lisäpalkinnon kaikkien osallistujien kesken. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

LSJH:n kalenterikuvakilpailuun osallistuminen on vapaaehtoista. Osallistujalla tulee olla kilpailuun lähettämiinsä kuviin kaikki oikeudet. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn kuvakilpailun toteuttamista varten. Kuvaaja antaa LSJH:lle myös oikeuden käsitellä kuvia käyttötarkoituksen edellyttämällä tavalla ja mm. rajata kuvia käytetyn formaatin mukaiseksi. LSJH arkistoi ja säilyttää voittajakuvat. Kilpailun voittajat myöntävät LSJH:lle oikeuden käyttää nimeään ja lähettämäänsä kuvaa seinäkalenterissa sekä muussa viestinnässään ilman erillistä korvausta. Kilpailuun lähetetyt muut kuvat poistetaan LSJH:n arkistosta kilpailun ratkettua.

Kuva: Waltteri Aronen