Vi bygger om våra e-tjänster

OmaLSJH- tjänsten är ännu under utveckling. Tjänsten kan tillsvidare användas av bostadsbolagen samt de egnahemshus-invånare som via brev eller vår kundtjänst fått inloggningsanvisningar. För tillfället kan du bl.a. göra din komposteringsanmälan eller beställa ett bioavfallskärl och tömning till kärlet om du bor i tätort med över 10 000 invånare.

Här loggar du in till den gamla e-tjänsten som kan användas av alla kunder inom LSJH:s verksamhetsområde. OBS! Husbolagen och alla de som hör till den nya bioavfallsinsamlingen skall använda den nya OmaLSJH- tjänsten.


Inloggning i våra e-tjänster

När du loggar in för första gången behöver du ditt kundnummer och fakturanumret från LSJH (finns på din tidigare faktura från oss).

Om du inte har några gamla fakturor kan du beställa fakturanumret med ett sms till 13131. Sms:et kostar som ett vanligt sms. Skriv ”LSJH mellanslag kundnummer” i meddelandet, till exempel ”LSJH 00-1234567-00”. Du får fakturanumret i ett återvändande sms. Om ditt telefonnummer inte finns bland dina kunduppgifter får du ett återvändande sms med anvisningar om att kontakta vår kundtjänst.

Vår kundtjänst hjälper dig också via chattbotten på vår webbplats.