Sähköinen asiointipalvelu OmaLSJH

OmaLSJH-palveluun kirjautumalla näet hallinnoimiesi kiinteistöjen käytössä olevat jätehuoltopalvelut ja pystyt tekemään muutoksia esimerkiksi tyhjennysväleihin ja tilaaman uusia jätehuoltopalveluja. OmaLSJH:n kautta voit tehdä myös kompostointi-ilmoituksen. Jätehuoltopalveluiden tilauksia ja muutoksia palveluihin voi tehdä taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja tai isännöitsijä, tai näiden erikseen valtuuttama henkilö. Palvelu on käytössäsi ympäri vuorokauden.

Sinua saattaa kiinnostaa:

Tarkemmat jäteastioiden tiedot, laskutettavat jätemäärät ja eurot asiakasnumeroittain näet LSJH:n asiakasraportoinnissa.

Tunnukset OmaLSJH-palveluun 

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia OmaLSJH-palveluun, saat ne ja ohjeet kirjautumiseen lähettämällä seuraavat tiedot otsikolla ”Käyttäjätunnustilaus” osoitteeseen taloyhtiot@lsjh.fi:  

  • Nimesi 
  • Isännöitsijätoimiston nimi / Taloyhtiön nimi ja osoite (jos yksittäinen kohde) sekä roolisi taloyhtiössä (esimerkiksi hallituksen puheenjohtaja) 
  • Sähköpostiosoitteesi 
  • Matkapuhelinnumerosi

OmaLSJH-tietopankki

Olemme koostaneet OmaLSJH-tietopankin, josta löydät vastauksia useimpiin järjestelmän käytössä eteen tuleviin kysymyksiin sekä muihin muutosajan ajankohtaisiin kysymyksiin: www.lsjh.fi/tietopankki-omalsjh-palvelun-kayttajille/