Taloyhtiöneuvonta

Asiakaspalvelu auttaa 

Asiakaspalvelumme antaa tietoa ja toimintaohjeita jätehuoltoon liittymisestä, jäteastioista, tyhjennyksistä, lajittelusta ja jätteen vastaanottamisesta. Asiakaspalvelumme tavoitat kotisivuilta lsjh.fi löytyvän chat-palvelun kautta tai numerosta 0200 47470 (arkisin klo 9–15, pvm/mpm). Taloyhtiötiimimme tavoitat sähköpostitse osoitteesta taloyhtiot@lsjh.fi

Mihin rikki mennyt juomalasi kuuluu lajitella? Entä tyhjä kahvipakkaus? Kotisivujen Jätteiden ABC auttaa, kun lajittelu mietityttää.

Taloyhtiöneuvonta 

Voit tiedustella maksuttomia neuvontatilaisuuksia esimerkiksi taloyhtiön asukkaille tai isännöitsijöille. Neuvonta sisältää yleistä tietoa jätehuollosta, lajittelusta ja jätteensynnyn ehkäisystä. Neuvontakäynnin sisältöön voi esittää toiveita, ja vastaamme mielellämme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Neuvontaa toteutetaan toimialueellamme ja sen kulut katetaan vuosittaisella perusmaksulla. 

Tilaamosta löydät muun muassa kaikki LSJH:n esitteet, astiatarrat, lajittelutaulut ja rappulaput.

Jätehuoltokartoitukset 

Kartoituskäynnillä selvitämme kiinteistön jätehuollon nykytilanteen ja sen perusteella teemme ehdotuksen jätehuollon kehittämisestä. Tavoitteena on, että kiinteistön jätehuolto on kustannustehokas­ta, käyttäjäystävällistä ja turvallista sekä täyttää jätehuoltomääräykset.