Siira

Liikkuva lajitteluasema Siira + Ohituskaista/Ekotori Naantalin Röölässä

16.07.2024 - 16.07.2024     klo 16.30 - 18.00

Naantali

Liikkuva lajitteluasema Siira saapuu Naantaliin tiistaina 16.7.2024! Palvelemme Röölän satamassa Rinki-ekopisteellä osoitteessa Rööläntie 394 klo 16.30–18.00. HUOM! Kyseessä on rannikon Siira, johon pääsee myös veneellä.

Liikkuva lajitteluasema Siira saapuu Naantalin Röölään tiistaina 16.7.2024! Palvelemme Röölän satamassa Rinki-ekopisteellä osoitteessa Rööläntie 394 klo 16.30–18.00.

HUOM! Kyseessä on rannikon Siira, johon pääsee myös veneellä.

Siira on pyörillä liikkuva lajitteluasema, joka ottaa vastaan henkilöauto-, pakettiauto- ja peräkärrykuormina tuotuja jätteitä. Siiraan voit maksutta tuoda kotitalouksien vaarallisia jätteitä (enintään 50 kg/l), kodinkoneita, metalliromua ja poistotekstiilejä (pakkaa suljettuun muovipussiin). Lajiteltua siivous- ja remonttijätettä sekä huonekaluja ja muuta suurikokoista jätettä otetaan vastaan hinnaston mukaan. Maksullisten jätteiden maksu suoritetaan paikan päällä, joko käteisellä tai maksukortilla.

Huom! Siira ei vastaanota asbestia sisältävää jätettä, kaasupulloja eikä maatalouden vaarallisia jätteitä.

Lue lisää: liikkuva-lajitteluasema-siira

Ohituskaista uudelleenkäyttöön on mukana tällä Siiran pysähdyksellä!

Ohituskaista uudelleenkäyttöön -vastaanotto on mukana osassa Siiran pysähdyksiä. Ohituskaistalle voit tuoda uudelleenkäyttökelpoista tavaraa samalla, kun asioit Siirassa. Turun Ekotorin työntekijät arvioivat, mitkä tavaroista voidaan vastaanottaa Ohituskaistalle. Ohituskaistan löydät myös Topinojan jätekeskuksesta! Lue lisää osoitteesta turunekotori.fi/topinojan-vastaanotto.