28.12.2022

Uudenkaupungin lajitteluasemalla vietetään avajaisia 5.1.2023 – Tarjolla hernesoppaa ja jäteneuvontaa

Lounais-Suomen Jätehuollon (LSJH) 13. lajitteluasemalla Uudessakaupungissa vietetään avajaisia loppiaisaattona, torstaina 5. tammikuuta 2023. LSJH kutsuu kaikki uusikaupunkilaiset tutustumaan uuteen asemaan ja sen palveluihin kello 11–16.  

Asemalla voi jututtaa LSJH:n ympäristö- tai palveluneuvojia sekä muita asiantuntijoita kaikista mieltä askarruttavista jäte- ja ympäristökysymyksistä. Samalla kannattaa osallistua jäteaiheiseen kyselyyn ja arvontaan. Tarjolla on kasvishernekeittoa, mehua, kahvia ja keksejä aina kello 15 asti. Paikalla on myös Remeo Oy:n jäteauto, johon pääsee tutustumaan lähemmin. 

Uudenkaupungin lajitteluasema palvelee Uudenkaupungin asukkaita ja mökkiläisiä sekä muiden LSJH:n omistajakuntien vakituisia- ja vapaa-ajanasukkaita 2. tammikuuta alkaen. Asema on avoinna joka arkipäivä; maanantaisin kello 10–18 ja tiistaista perjantaihin kello 8–16. Sesonkikaudella huhti–lokakuussa asema palvelee arkipäivien lisäksi joka kuukauden ensimmäinen arkilauantai. Asema sijaitsee Remeon toimipisteen pihassa osoitteessa Orinkuja 1, ja lajitteluasemalle on oma sisäänkäynti. 

Lajitteluasemalla otetaan vastaan kotitalouksien jätteitä. Asemalle voi tuoda vuoden ympäri maksutta muun muassa vaarallisia jätteitä (max. 50 kg tai litraa), puujätettä, haravointijätettä, pakkausjätteitä ja rikkinäisiä sähkölaitteita. Hinnaston mukaan vastaanotetaan kaikenlaista suurikokoista jätettä, kuten pehmustettuja huonekaluja sekä rakennus- ja siivousjätettä. 

 www.lsjh.fi/uudenkaupungin-lajitteluasema  

Uudenkaupungin lajitteluaseman avajaiset to 5.1.2023 klo 11–16 (hernekeitto ja kahvitarjoilu klo 15 asti), Orinkuja 1, Uusikaupunki.  


Lisätiedot:
 

Marko Kokkonen 
materiaalipäällikkö 
puh. 020 728 2180 
marko.kokkonen@lsjh.fi